Kontakt os så skræddersyr vi ud fra tema og dit behov! Se nogen eksempler på inspirerende foredragstema.

Hvad er jeres vinder DNA?

Lad os tage udgangspunkt i det tema og den udfordring din organisation føler mest på lige nu. Vi kører et engagerende foredrag som i sig selv vil være en saltvandinsprøjtning, der giver mere energi men også kan fungere som en velsmagende test på hvad House of Helix universet tilbyder dig og din organisation.

Tag en tur ind i House of Helix universet.

Tag kontakt og inviter House of Helix ind som et frisk pust i en hverdag hvor lange dage handler om drift, eksekvering, at respondere på konkurrentaktivitet, pleje af eksisterende kunder og kampen om nye kunder. Vi har lavet en række foredrag der kan vare fra 45 til 90 minutter. Vi har bygget et univers "Helix Winner Wheel" og vil med udgangspunkt i dette sørge for inspiration, ny refleksion og det første trin for at trimme jeres innovationsmotor.

Find jeres vinder DNA

Tre konkrete foredrag til stor nytte:

Spil og lær at arbejde med

Business Model Canvas

Læs mere....

14 fejl når du arbejder med

Business Model Canvas

LÆS MERE....

10 bud når du arbejder med din

Innovationsmotor

LÆS MERE....

    Lær at bygge din virksomheds forretningsmodel med 9 byggeblokke!  Erfaringsmæssigt opnår I hurtigt at få etableret et fælles udviklingssprog. Dette minimerer misforståelser og sikrer holisme, bidrag fra mange faggrupper og derved FULT TRYK fremover!

 

Lær at bygge din virksomheds forretningsmodel med 9 byggeblokke!

Erfaringsmæssigt opnår I hurtigt at få etableret et fælles udviklingssprog. Dette minimerer misforståelser og sikrer holisme, bidrag fra mange faggrupper og derved FULT TRYK fremover!

    Selvom du har lært at arbejde med forretningsmodel udvikling, er der stadig RIGTIGT MANGE fælder I kan gå I, før I er kommer frem til jeres vinder!  Få syretestet jeres forretningsmodel; Gør den skarp, tydelig og eksekverbar!

 

Selvom du har lært at arbejde med forretningsmodel udvikling, er der stadig RIGTIGT MANGE fælder I kan gå I, før I er kommer frem til jeres vinder!

Få syretestet jeres forretningsmodel; Gør den skarp, tydelig og eksekverbar!

 En virksomhed som har ambisioner om at være en vinder, må kontinuerlig arbejde mod denne målsætning ved at sørge for at være en vinder i alle de 3 dimensioner som Helix Winner Wheel bygger på.

En virksomhed som har ambisioner om at være en vinder, må kontinuerlig arbejde mod denne målsætning ved at sørge for at være en vinder i alle de 3 dimensioner som Helix Winner Wheel bygger på.

Alle vores foredrag tager sit udgangspunkt i konkrete tema der erfaringsmæssig optager alle typer virksomheder som tror de har en vinder, igen vil blive en vinder eller ultimativt bygger deres helt egen innovationsmotor som skaber jeres vindere på løbende bånd. Lær at arbejde målrettet med at utvikle og pleje jeres virksomheds vinder dna.