Historien bag ‘HouseofHelix’

Historien bag etableringen af HOUSEOFHELIX starter med erfaringer og know-how bygget gennem 2 x 20+ år med at starte, lede og udvikle virksomheder i Danmark og i udlandet.

Denne erhvervsbaggrund koblede vi begge med nogle akademiske år som forelæsere og vejledere mod studerende og erhvervsliv her i Danmark.

Kombinationen af bred og lang erhvervs- og ledelseserfaring nationalt og internationalt og den akademiske verden med modeller, analyse og refleksion, bragte os ind i mange gode og givende samtaler og diskussioner hvor vi delte en række gode, og endnu flere, kostbare erfaringer.

Vi er helt sikre på, at I også har mange af de samme erfaringer eller i hvert fald gode samtaler og refleksion i jeres virksomhed. I har måske til og med en pose med gode idéer?

For at tilføre jeres gode idéer et vinder DNA, er det ofte nødvendigt og givende at bringe friske øjne ind som assistance til at facilitere, bygge og forbedre jeres egen innovations motor. 

Fra: Harward Business Review, www.hbr.org “Build An Innovation Engine in 90 Days” by Scott  Anthony,  David Duncan and Pontus M. A. Siren). “Most executives will freely admit that their innovation engine doesn’t hum the way they would like it to do. But turning sundry innovation efforts into a function that operates consistently and at scale feels like a monumental task”.

I en verden med utilfredse og frustrerede innovatører og med motiverede og tilfredse innovatører, introducerer HouseofHelix vores faciliteringshjul med en opskrift på hvordan I finder jeres vinder DNA.

Vores ”Winner Wheel” består af 3 hjulnav og er en 3 trins lean innovation fra A-Z på ’House of Helix’ måden.

 

 

House of Helix navnet

’Helix’ i vores virksomhedsnavn har direkte reference til “Det Doble Helix”, som er udgangspunktet for strukturen i et DNA. Det er dette DNA som gør både mennesker og organisationer unikke.

‘House’ (hus) i vores virksomhedsnavn angiver vores invitation til at komme ind i ‘DIT HUS’, og til at bruge tid sammen med dit team, din afdeling eller ledergruppe.

Sammen skal vi finde jeres vinder DNA og udvikle dette DNA til at blive jeres helt egen innovations motor.