HELIX WINNER WHEEL STYRER VORES PROCES.

'Helix Winner Wheel' er den centrale drivkraft i vores nye opskrift på en toptunet innovationsmotor og er den 'vinder proces', som sikrer, at udviklingen sker lean (med nødvendig men minimal indsats af tid og ressourcer) og samtidig åbner op for radikale innovative løsninger.

'Helix Winner Wheel' består af tre hjulnav, I må have styr på for at give jeres vindere kant og gøre dem knivskarpe, robuste og eksekverbare; Nemlig 'Winner Business Idea', 'Winner Business Model' og 'Winner Business Plan' (med fokus på kritiske aktiviteter og jeres forretningsbudget). De tre hjulnav gennemføres sekventielt, idet det er spild af både tid og penge at udvikle en 'Winner Business Model' før med står med en 'Winner Business Idea, ligesom det er spild af både tid og penge at udvikle en 'Winner Business Plan' før man står med en 'Winner Business Model'.

Hvert af de tre hjulnav består af fire nøgle aktiviteter: Udvikling, realitetschek, find DNA og diagnose.

Hvert hjulnav gennemføres hurtigt - nemlig på blot 5 dage. 

Hjulnav 1

Har I en vinder idé?

 

TRYK PÅ LINKET OVER OG FÅ VORES E-BOG!

5 dage med ”Helix Winner Business Idea"

Læs mere

HJULNAV 2

Har I en vinder forretningsmodel?

TRYK PÅ LINKET OVER OG FÅ VORES E-BOG!

5 dage med ”Helix Winner Business Model"

Læs mere

HJULNAV 3

Har I en vinder forretningsplan?

TRYK PÅ LINKET OVER OG FÅ VORES E-BOG!

5 dage med ”Helix Winner Business Plan"

Læs mere

 


Hør CEO, House of Helix, Steen Peitersen fortælle mere om hvordan vi i løbet af bare 5 dage hjælper dig og din virksomhed med at identificere, syreteste og raffinere jeres vinder idé. Tryk på dette link til en film om dette!