Spil og lær ’Business Model Generation’ …

Deltag på vores 6 timers Spil Café og lær de fundamentale mekanismer i ’Business Model Generation’ via vores sociale brætspil ’Business Model Game’.

LÆR BMC MED VORES BRÆTSPIL.

 

Brætspillet afvikles på et stort Business Model Canvas, hvor 3 til 4 hold dyster mod hinanden i en række spillerunder afbrudt af plenum-refleksioner og teori-indspil.

På denne måde lærer du de grundlæggende mekanismer i ’Business Model Generation’ tanke­sæt­tet og dertilhørende kanvas. Og du får en god fornemmelse af, hvorledes din virksomhed bør gå til værks for at skabe et lean, radikalt innovativt (gerne disruptivt) og succesrigt innovations­for­løb

   

 

 Det får du på vores 6 timers Spil-Café (kl. 9:00 – 15:00)

·         Hvad indholdet i de 9 byggesten præcist er og hvorledes byggestenene hænger sammen.

·         Hvilken konkret fremgangsmåde du bør benytte for - med lidt praktisk øvelse – at opstille en ’vinder’ forretningsmodel

·         Hvorledes du får afklaret de mere diffuse byggesten, nemlig Value Proposition og målgruppevalg

·         Hvorledes du - via udfordring, udforskning og ’Wild Thinking’ efterfulgt af realitetstjek, find DNA og diagnose - kan nå frem til en vinder forretningsmodel, der har kant og er innovativ, knivskarp, robust og eksekverbar.

 

Pris pr. deltager inkl. let frokost kr. 5.000,- eksklusiv moms.

Ring til Henrik Friis på telefon 31 31 05 88 og hør nærmere om vores Spil Café og/eller for at booke et kursus for netop dit lederteam.